2 Ekim 2011 Pazar

Power To The Pussies




Dün sahilde yukarıda gördüğünüz yazıyı gördüm, dayanamayıp fotoğrafını çektim. İşin eğlenceli kısmı bitince bu aslında neydi yahu diye düşündüm: Soyunarak zulmetmek? Tepkisellik adına bir kadın taktiği mi bu şimdi?  =)


Başka yorumlar varsa buyrun.

15 yorum:

  1. Post'u görür görmez yorum yapmak istedim :) bunu kesin hatunlardan biri yapmıştır, erkekleri her seferde peşinden koşturmak isteyen bir hatun :)

    Çok çılgın! ahaha.

    http://kacikturuncu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Çılgınmış gerçekten =)
    Power to the pussies, right on. ♪

    YanıtlaSil
  3. Göster ama verme gibi bir şey sanırım.Soyunmak zulümse, ben mazoşistim.:))

    YanıtlaSil
  4. Soyunup "vermemek"... Kadın da erkek de bir çok taktik yapıyor sürekli, hepimizin maskeleri var, ama az ama çok... Keşke olmasa ama var. İlişkilerden canına tak edip "üzüleceğime biraz da ben üzeyim" gazına geldiğimiz zamanlar oluyor hepimizin. Taktik yapıyoruz, aslında kendimizi kandırdığımızı bilmeden. Gösterip vermiyoruz, arayıp sormuyoruz, sevişip kayboluyoruz... Aslında ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz.
    Soyunup vermemek eğer bir taktikse, karşındaki de taktik olarak seks sonrası seni aramadığında bozulma ama!.. Ama yok taktik değilse, o an canın biraz öpüşüp koklaşmaktan öte birşey istemiyorsa ve bu nedenle soyunmuş ve "vermemişsen" o zaman sorun yok...

    YanıtlaSil
  5. @üç ünsüz içinde iki ünlü: eheh zekice mi bilemedim ama oldukça radikal göründüğünü söyleyebilirim =)

    @Avram: eh, mazoşizm de insan için =P

    @kutsalfahişe: işin ciddi boyutu elbette yine aynı noktaya getiriyor bizi. ezildik, hor görüldük şimdi de yumruğumuz havada şeklinde. tepkiliyiz çünkü ezileniz, ikinci sınıfız. böylece de pek güzel kendimizi ele veriyoruz. daha önce de bahsettiğimiz gibi altın tepside sunuyoruz bazı şeyleri.. ayrıca kendi doğamız üzerinden gittiğimiz bir manipülasyon bize sadece bu sahte oyunda sahte bir rol verir derim ben.. de.. çoğunluk elbette tepkiselliğin verdiği o garip hazla aynen böyle devam edecek, ne desek boş :S
    sen ciddi yorum yapınca işin şakasından çıktım böylece =)

    YanıtlaSil
  6. Erkeğin sadece ses tonundan bile tahrik olması gerçeği varken, bir de sorunmuşundan tahrik olmaması mümkün değil. Çok zekice ve çok dürüstçe bi slogan olmuş. İtiraf gibi ama değil, ego tatmini falan mı desem ne.

    YanıtlaSil
  7. @Hayat_Erkegi: Dürüst bir yanı var gerçekten. Yine de karışık duygular içindeyim bu konuda =P Bir yandan hınç var, bir yandan ego da var, değişik =)
    Bu arada hoşgeldin ;)

    YanıtlaSil
  8. Lale Hanım,

    Daha yeni bir şeyler okudum bu konu üzerine. Irak savaşından hemen önce ABD'de 50 kadın soyunup bedenleriyle PEACE yazarlar. Bu protesto yönteminin değişik olduğuna inandıklarından. Bir de BUsh yönetimini şoke etmek istemişler. Bu taktiği Nijeryalı yaşlı bir grup kadının protestosundan adapte etmişler. 600 kadınlar hatırladığım kadarıyla 1000 kadar petrol işçisini rehine olarak almış ve firma sahiplerini önlerinde soyunmakla tehdit etmiş, istedikleri de aileleri için sağlık ve eğitim hizmeti ve iş talep etmekmiş.

    Pussy power ordan geliyor yani. Nerde çektin sen bunu?

    YanıtlaSil
  9. Hatta bu da referansı:

    Taylor, Verta and Van Dyke Nella, (2004), “Get up, Stand up”: Tactical Repertoires of Social Movements In David A. Snow, Sarah A. Soule, Hanspeter Kriesi (eds.), The Blackwell Companion to Social Movements, Blackwell Publishing, 262-293

    YanıtlaSil
  10. @Şule: Bilgi için teşekkürler. Tam bir akademik çalışma ;)

    Caddebostan sahilde =)

    YanıtlaSil
  11. gosteririm ama vermem moduna girmis arkadaslarin kendi capindaki eglencesi iste. fazla ustune gitmeyeceksin. heee diyip geciceksin.

    YanıtlaSil
  12. bunu bir erkek yapmış olmalı.. derin anlamlar var.. kadınlara öğüt veriyor: dişiliğimizi kullanarak erkeklere hükmedin diyor gibi..

    YanıtlaSil
  13. @Erkek Adam: hmm olabilir, peki bu hükmetme işinde önerilen metot ne? soyunmak mı ?

    YanıtlaSil
  14. bu yazıyı yazanın zihniyetine göre evet! soyunarak kullanılabilir dişilik..tabi dişiliği kullanarak erkeğe hükmetmek kadını ne derece yüceltir? burası tartışılır..

    YanıtlaSil

Lütfen çekinmeyiniz, yorumlayınız, tartışalım =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...