10 Nisan 2011 Pazar

Şovenist Türk Ergeni

Geçenlerde bir yerde kahve içerken yakın bir masada yaşanan bir aşk kavgasına tanık oldum. Hayır, dinlemedim yahu. Ne var ki egosu tavan Türk erkeği henüz lise yıllarında belli ediyor kendini, ta işitme menzili dışından bile. Çocuk dünyada eşi bulunmayan bir varlıkmışçasına bir yüz ifadesiyle birşeyler anlatıyor, anlatıyor ve anlatıyor...
Kız da sürekli ağlıyor, saatlerce. Belli ki kızcağız da inanmış onun eşine rastlanamayacak, mükemmel vs. erkek olduğuna. Bir kere özgüveni zedelenince öyle sanması pek zor değil zaten; benzerini yaşadık, yaşadılar. 

Neyse yeni nesilden pek ümidim yok. Bunu iyice anladım.


L



7 yorum:

  1. Bu mu yani?? Devamını, mevzuyu yazsana....
    Parayla mı kelimeler; pis cimri :P

    YanıtlaSil
  2. ehehehh =)
    amacım sadece sonuç çıkarmaktı sözkonusu durumdan, ama fazla kestirme bir sonuç oldu sanırım =P

    YanıtlaSil
  3. hemcinslerimden nefret ettiğim için sana her zaman katılabilirim. -Bu şekilde olan bir tip zaten sokağa çıkmasın, gözlerimize yazık lol

    YanıtlaSil
  4. @Baran: şekerim o zmn gözbağı takalım senin afişinde yaptığın suretle =) zira hergün sokakta böyle bir tipi yaklaşık 5 sn'de bir gibi bir sıklıkla görmekteyim =)

    YanıtlaSil
  5. nasıl ya? bitti mi? bu kadar mı?
    oysa ki nasıl da hevesli okuyordum devamında ne gelicek diye... =(

    melisa

    YanıtlaSil
  6. Evet haklısın. -Her gün görüyorum sokakda ve çok iğrenç durum. -sen takalım diyorsan takalım Lalehancığım .)

    YanıtlaSil
  7. ehehh şunu anladım: dedikodu satar!!
    o kadar şey yazdım, kırık yılın başı bir de gördüklerimi anlatayım dedim ilk defa (yurtlar yazısı dışında) bu kadar yorum geldi =)

    neyse, öyleyse sonucu biraz bağlayalım. ama o çifte sonra ne oldu bilmiyorum, magazin meraklılarına duyurulur =P şudur ki; erkek çocukların yetiştirilme tarzı böyle devam ettikçe tavırları ve kadına bakışı da aynen böyle devam edecektir = mevcut düzeni yükselterek taşıyacaktır. şimdiki ergenlerde pek bir fark olmadığını kanıtlayan bir örnek görmek yeni nesillerin gidişatı açısından karamsar (veya gerçeğe uygun) bir yargıya varmama neden oldu. budur =)

    YanıtlaSil

Lütfen çekinmeyiniz, yorumlayınız, tartışalım =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...