4 Nisan 2011 Pazartesi

Sevgili Günlük

Bundan böyle ara ara günlük havasında yazacağım bazı yazılarda, tanık olduğum bazı olay veya diyalogları kısaca paylaşmaya karar verdim. Gözlemlediğim / yaşadığım her bir olayı alıp birtakım gerçeklere bağlayıp argüman sunmak; "şu şöyledir bu da böyledir, öyleyse bu da şöyledir.." vs demek yerine kimi zaman olayı olduğu gibi ortaya koyup  yorumu okuyucuya bırakmayı tercih edeceğim yani. Bir de evet, daha konforlu. Kabul ediyorum. Ama bazen daha anlamlı. 





Neyse, daha bir sürü yazı gelecek tabi. Bol argümanlı ve ateşli (öyle değil yahu =P).


Evet günlük, ilk gözlemim şu: Geçen gün izlediğim bir filmde ergenin biri hayatında ilk defa geneleve gittiğini anlatıyordu ve bu tecrübesinin ardından dedi ki: "Parayla neler yapılabileceğini öğreniyordum artık."

İkincisi de şu:

Bugün bir arkadaşım başka bir arkadaş hakkında "masayı kirli bırakmış, üstelik de kız yani..." dedi.

L

4 yorum:

  1. Parayla neler yapılabildiğini öğrenmekle kalmıyor, ilk seks deneyimini "skor yaptın mı" tadında yaşayarak ömür boyu seks kodlanmasını oracıkta oluşturuyor! aferin...

    YanıtlaSil
  2. seks gibi müthiş bir şeyi para ile bağdaştırmak hanzo döllenmesinin yumurtlayıp sokağa bıraktığı bi durumdur bence ehe.

    ayrıca, kızlar hiç mi masayı kirli bırakmazlar? hiç. O arkadaşın da amma temizmiş be.

    YanıtlaSil
  3. @Kutsal Fahişe: kod = skor en prim yapan denklem. yaşasın(!)

    @Baran: o arkadaşım (!) üşütmüş o yüzden.

    YanıtlaSil
  4. ben askerdeyken bir kez geneleve gitmiştim. arkadaş parayı verdi. ben odasına girdim. oral seks yapmaya başladı. ben hiç bir şey hissetmedim. penisim erekte olmadı. sonra sohbet etmek istedim biraz sohbet ettik ve çıktım ve sondu her şey.. seks paralı yapılmazdı. paralı yapanlar emin olun yeterince zevk alamıyorlar. aşk ile yapılan seksin yerini hiç bir orgazm tutamaz..

    YanıtlaSil

Lütfen çekinmeyiniz, yorumlayınız, tartışalım =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...